Meniu
Your Cart

Despre noi

Aristotel spunea, "Suntem ceea ce facem in mod repetat: prin urmare, excelenta nu este un act singular, ci un obicei."

SRO Industry este un furnizor pentru sisteme de gestionare a cablurilor, cabluri si conectori, sisteme de protectie si fixare si alte produse dedicate pentru cablaje.

Povestea noastra incepe in 2011 prin obtinerea primului contract de parteneriat cu firma Schlemmer Romania pentru dezvoltarea pietei si promovarea produselor ei in toate domeniile de aplicatie ale industriei.

Au urmat 2012-2014 ani de munca sustinuta si continua pentru promovarea si dezvoltarea retelei de parteneri pentru produsele Schlemmer, la care am adaugat produse ale companiei SIB (Solutions Industry and Buildings). Promovare facuta direct la clienti si producatori prin studierea cerintelor tehnice. Ajutorul acordat implementarii solutiilor noastre de protectie a cablurilor si conectare la nevoile si produsele lor.

Participarea la targuri specifice industriei cum ar fi IEAS (2012 - 2018) a ajutat la dezvoltarea si consolidarea pozitiei solutiilor noastre pe piata si recunoasterea lor de catre partenerii nostri.

2015 - 2018, ani de consolidare a pietei si dezvoltarea solutiilor oferite pe piata din Romania prin introducerea gamei de produse Anamet, Panduit si Gremco. Cu ajutorul partenerilor nostri, clienti si furnizori, solutiile oferite de noi au acoperit cerinte din industria producatoare de masini si utilaje, echipamente navale, industria producatoare de vagoane si locomotive, industria extractoare de petrol si gaze.

2019 - este un an de referinta prin deschiderea punctului de lucru si depozitului de la Mosnita Noua, decizie luata pentru a putea scurta termenele de livrare ca raspuns la cererile clientilor nostri. In concordanta cu cerintele pentru solutiile oferite, am mai adaugat un partener, firma Interflex din Spania.

2020 - o noua provocare pentru noi si partenerii nostri...