Meniu
Your Cart

Aplicatii

Automotive

In momentul de fata, cateva megatrenduri pot fi vazute in industria auto. In afara de electromobilitate si digitalizarea vehiculelor, un alt termen care este intotdeauna la indemana este conducerea autonoma. Prin urmare, masina devine un spațiu de locuit din ce in ce mai sensibil si mai bine conectat in retea.
Produsele noastre de protectie si gestionare a cablurilor protejeaza conexiunile extrem de sensibile din intregul complex de vehicule. Pretenția noastra aici este sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii la cel mai inalt nivel de calitate.

Robotica si automatizari

Utilizarea robotilor si automatizarea intregului lant de productie a incetat de mult sa fie utopic, nerealizabil. In tot mai multe companii, cooperarea dintre oameni si roboti este deja o practica obisnuita. Aceasta automatizare se asigura ca angajatii pot investi mai mult timp si efort in dezvoltare si optimizare, in timp ce procesul de asamblare obisnuit ruleaza automat. Acest lucru necesita echipamente tehnice perfecte si o durata de viata indelungata, in special in domeniul tehnologiei de automatizare si robotica.
Cu tuburile noastre extrem de flexibile si totusi rezistente la abraziune in sectorul protectiei cablurilor, va permitem masinilor dvs. sa se bucure de o durata de viața lunga.

Naval

Reglementarile stricte de omologare a materialelor in constructia navelor si longevitatea produselor sunt prioritatea noastra. Produsele noastre bine gandite au fost dezvoltate in special pentru industria constructiilor de nave si indeplinesc toate aprobarile (DNV - GL).
Gama de produse include o multime de tuburi si accesorii diferite pentru aplicatiile de constructii navale.

Feroviar

Utilizarea produselor noastre in tehnologia feroviara pune cele mai mari cerinte pentru siguranta clientilor si a personalului de-a lungul intregului lant de productie. Cea mai mare amenintare, pe langa caldura rezultata, sunt fumul si gazele toxice, asociate intr-un tren care arde. Pentru a identifica si evalua un pericol potential intr-o etapa timpurie, este necesar sa se respecte regulile standardului european de securitate la incendiu conform EN 45545 la vehiculele feroviare. Standardul feroviar actual EN 45545 descrie cerintele de protectie impotriva incendiilor pentru toate materialele utilizate in constructia vehiculelor feroviare (in interior si in exterior). Cerintele pentru protectia impotriva incendiilor in afara materialelor si componentelor sunt deosebit de stricte in acest mediu. Gama noastra de produse include tuburi gofrate din PA6 și PA12, accesorii pentru toate aplicatiile feroviare.

Industria petroliera

In cazul in care sunt prezente substante inflamabile, cum ar fi gazele, ceturile, vaporii sau praful, exista pericolul de explozie. Este cazul in aproape toate ramurile industriei, astazi.
Afectate de Directiva ATEX sunt:

  • Echipamente: utilaje, dispozitive de control
  • Sisteme de protectie: sisteme de suprimare a exploziei, sisteme de refulare si altele
  • Componente: componente necesare pentru functionarea in siguranta a echipamentelor si a sistemelor de protectie
Gama noastra de produse include o varietate de tuburi si accesorii din plastic si metalice pentru toate aplicatiile ATEX și EMC.

Temperaturi inalte

Tuburile si paturile noastre de inalta temperatura au fost proiectate pentru a fi utilizate intr-un mediu in care este obligatorie o protectie la temperaturi ridicate. Protectia termica inexistenta poate avea efecte catastrofale, mai ales impotriva stropilor de sudura in sistemele de sudare sau pentru aplicatii de turnatorie.
Tuburile rezistente la temperaturi ridicate sunt indispensabile pentru protectia componentelor fabricii.
Gama noastra de produse include o multime de tuburi si accesorii diferite pentru toate temperaturile inalte.

Industria energetica

Oriunde este utilizata tensiunea inalta, este necesara o protectie speciala a cablurilor. Cu produsele noastre sunteți pe partea sigura. In domeniul sistemelor de protectie cablu, furnizam solutii complete. Tipul de productie si furnizarea de energie are o importanța secundara.
De la carbune si energie nucleara la energii regenerabile, produsele noastre sunt versatile. In special in revoluția energetica si stabilirea de noi metode pentru generarea de energie, precum energia solara, energia eoliana, hidro sau energia geotermala, produsele noastre ofera rezultate fiabile si contribuie decisiv la furnizarea de energie.

Constructie echipamente

Aceste echipamente trebuie adesea sa mentina tensiuni extreme. Cele mai grele sarcini trebuie aduse in mod fiabil de la punctul A la punctul B, indiferent de conditiile meteorologice sau de alte conditii externe sub actiunea unor forte puternice.
Cu ajutorul solutiilor noastre de protectie a cablurilor confectionate din materiale rezistente la abraziune, ne asiguram ca componentele importante din echipamentele dvs. beneficiaza de cea mai buna protectie posibila

Industria alimentara

Garantarea sigurantei alimentare este o sarcina extrem de importanta. Din acest motiv, exista cerinte stricte de igienă (de exemplu, FDA CFR 21 si NSF 51), pe care trebuie sa le respecte toate echipamentele utilizate pentru prepararea si procesarea produselor alimentare.
Cand este curatat cat mai bine, riscul de infectii, boli, contaminari sau rani este exclus sau cel puțin redus la minimum.
Produsele noastre sunt usor de curatat si protejate impotriva murdaririi. Sunt orientate optim catre cerintele speciale din sectorul alimentar si va ajuta sa produceti alimente de calitate impecabila

Industria Chimica

Produsele chimice sunt utilizate pentru fabricarea unei mari varietati de bunuri de larg consum, precum si a unor marfuri pentru industria agriculturii, a productiei si a constructiilor si alte domenii. Nevoile industriei chimice sunt, prin urmare, variate si in continua evolutie.
Polimerii si materialele plastice utilizate pentru produsele noastre acoperă o gama larga de la poliamida, cauciuc termoplastic nitril butadiena (BNR), poliuretan, polipropilena, polietilena, polistiren pana la elastomeri termoplastici.